Johdatus ilmaisen suklaan luo

Meinasin pillittää tänään onnesta kaupassa jaettujen ilmaisten suklaalevyjen takia. Ja ei, nyt ei ole edes PMS-aika.

Melkein ostin suklaata kaupasta, mutta jätin nuukuuksissani levyt juuri ennen kassaa pois. Jätetyt suklaat vaivasivat mieltä, tai pikemminkin suuta ja vatsaa. Kun kassan jälkeen pysähdyin sivummalla ähertämään kauppakassia rattaiden kyytiin, siinä se seisoi, suuri ständi suoraan edessäni ilmoittaen ”SAA OTTAA! 1 per asiakas!”. Eikä se ollut pelkkää ilmaista suklaata sokeriaddiktioni tyydyttämiseksi, vaan suoraan muistutus maailmankaikkeudelta, kuinka hommat hoituu jos niiden antaa hoitua.

Päivän ajatukset pyörivät päässä. Ihanaa, kun elämä muistuttaa välillä asioiden tarkoituksen mukaisuudesta. Voi helvetti mikä hihhuli musta on tullut, jotkut sekoaa kun voileipään ilmestyy puusepän kuva ja minä itken onnesta, kun ilmainen suklaa antaa merkin elämän tarkoituksellisuudesta.

Ja sitten kuin viestin perille menon varmistukseksi, illalla tunnille tuli asiakas, joka kertoi tulleensa tunnille hieman sattumalta, vaikkei usko sattumuksiin vaan pikemminkin johdatukseen ja kaiken tarkoituksen mukaisuuteen. Tiedä sitten, onko synkronisiteetti eli merkitsevät yhteensattumat vain todellakin sattumia, joille ihmisen mieli haluaa luoda merkityksen (aivan kuten ihmismieli mielellään näkee ihmiskasvot asioissa, mm. voileivissä), mutta onko sillä väliä? Minulle tuli parempi olo kun sain ilmaista suklaata ja uskon, että elämä kantaa.

Ajatus! Jokaisella on vapaus kokea elämä juuri niinkuin haluaa. Rentoutuksen kautta oma sisäinen maailma tulee yhä lähemmäs tietoisuutta ja omat ajatukset ja arvomaailma tulevat selvemmiksi. Syvässä rentoutustilassa voi tehdä väkeviä matkoja omaan mielen maailmaan ja ehkä oppia jotain uutta itsestä. 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s