Peloista kasvoi meditaatiossa viisautta

Luin jostain nettiartikkelista, kuinka suosittua joogia ylistettiin järkkymättömästä rauhallisuudesta ja murentumattomasta mielenrauhasta. Onnea joogille, täältä tullaan, miljoonia valovuosia perässä.

Olen tällä viikolla menettänyt malttini pikkuveljeään tukistaneelle lapselle, olen tiuskinut yliväsyneelle miehelle ja olen ahdistunut kilpailijan vierailusta studiolla. Varmasti ihan luonnollisia reaktioita, joten en ole niitä enempää pohtinut. Kunnes tänään hyvän meditaation jälkeen mietittyäni toisten ihmisten motiiveja koettaa tahaltaan horjuttaa toisten mielenrauhaa, ymmärsin KAIKEN negatiivisen kumpuavan pitkälti peloista.

Minä pelkään, että pienet taaperoikäiset lapset eivät rakasta toisiaan. Pelkään, että mies ei ole onnellinen elämässään. Pelkään, että en saavuta omia unelmiani vaan joku muu saavuttaa ne.

Ja arvatkaa mitä, olo on aika hyvä nyt kun asiat ylös kirjoitettuani tiedän, että pelot voivat toki olla aiheellisiakin, mutta ne eivät ole todellisuutta. Lapset ovat vielä liian pieniä ymmärtääkseen rakkauden ja ihmisten sen ympärille luoman käytösetiketin yhteyden. Minä voin rakastaa miestä. Vain minä voin saavuttaa minun unelmani jos päätän saavuttaa ne.

Onneksi en ole vielä valmis horjumattomassa mielenrauhassa. Onneksi fiilisten vuoristorata saa minut välillä kyytiinsä, koska siitä syntyy näköjään suuria oivalluksia. Ja niistä oivalluksista tulee todella hyvä, rauhallinen olo.

Ajatus! Syvärentoutuksen ja meditaation tilassa mieli on vapaa tietoisuuden rajoituksista. Mieli saa lepotauon, minkä jälkeen se on valmiimpi uusiin luoviin ideoihin ja näkökantoihin. Jos jokin ongelma pyörii mielessä, on hyvin epätodennäköistä, että se ratkeaa kovalla mietinnällä. Sen sijaan ikivanha totuus luovuustauosta pitää paikkansa. Rentoutus ja meditaatio ovat erittäin tehokkaita tapoja antaa tuollainen luovuustauko mielelle.

Pst! Rentoutusstudio MYHAPPYMINDin ladattavat rentoutusäänitteet ovat helppo ja tehokas tapa antaa mielelle luovuustauko milloin ja missä vain!

http://www.myhappymind.fi/verkkokauppa/rentoutusaanitteet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s